Armada Fastigheter

E-faktura


Som hyresgäst hos Armada Bostäder AB kan du välja att betala din hyra med e-faktura.

Så här gör du

Du ansluter själv Armada som betalningsmottagare, det vill säga att du vill få hyresavier elektroniskt från oss.

Det gör du genom att logga in på din internetbank, i samband med att du betalar en räkning, eller sök upp oss redan idag och välj anslut.

Du får ett meddelande på internetbanken när du har en ny e-faktura som ska betalas. När du vill betala loggar du in på din bank, lägger till fakturan och signerar uppdraget.

Behöver du hjälp att ansluta Armada i din internetbank kan vi hjälpa dig per telefon eller i samband med att du tecknar avtal.

Har du idag autogiro och vill avsluta det, för att istället använda e-faktura? Kontakta Armada på: hyresavisering@armadafast.se.

Byte av konto/bank

Om du byter bank måste du göra en avanmälan i den gamla banken och sedan lägga upp Armada på nytt som betalningsmottagare i den nya banken.

Avanmälan

Vill du avanmäla e-faktura så gör du det själv i din internetbank.

Missa inte viktig information

Kortfattad viktig information kan anges på din hyresavi. Du kommer nu hitta samma information på din e-faktura. Vill du ha mer information om vad som är på gång eller vad som gäller för ditt hyresavtal ber vi dig besöka Mina Sidor.

Hyresavi till din e-post

Med en korrekt e-post kan vi skicka din hyresavi elektroniskt varje månad. Detta distributionssätt ersätter vanlig pappersfaktura. På Mina Sidor håller du din e-postadress uppdaterad. Om du har Autogiro och angett e-post så skickas din hyresavi dit varje månad.

Om du inte har e-postadress eller internetbank, sker hyresavisering per post varje månad.

E faktura
VIKTIGT! Om det är någon annan än du själv som är kund till oss så behöver du även fylla i uppgifterna på rad 3-4 enligt bild ovan. Rad 3-4 avser uppgifter för avtalsinnehavaren, alltså den person som står först på hyresavtalet.

Vi använder oss av kakor för att spara dina inställningar och förbättra din upplevelse på vår webbplats

Jag förstår