Armada Fastigheter

Jouren

Den tekniska förvaltningen sköts av

SVEFAB
Felanmälan

08 540 200 50

Måndag-fredag: 07:00-16:00

Felanmälan via webb:
Tryck här (Ej AKUTA ärenden)
Felanmälan via mail:
info@svefab.com (innehållande; namn, fullständig adress, telefonnummer, lägenhetsnummer nr/alt namn på verksamhet - Ej AKUTA ärenden)

JOURTELEFON

08 540 200 50

Efter kl 16:00 och fram till kl 07:00 samt lördag/söndag/helgdag (endast vid akuta ärenden samt störningsjour)

OBS!

Svefabs driftpersonal ringer upp anmälaren mellan klockan 07:00-07:30 nästkommande vardag för att boka in en tid - vid ej svar makuleras ordern och man får göra en ny felanmälan, gäller dock ej vid akuta fel då de återkommer omgående!

Störningar

Alla vill vi ha trygghet och nattro i vår bostad. Oftast handlar det om rent oförstånd och vanligtvis löser sig problemet av ett samtal. Grannen som spelar musik har kanske inte tänkt på hur högt den är på eller att klockan blivit mycket. Störningar är ovanliga, men när de händer har du någonstans att vända dig.

Gör så här när du blir störd:

Försök att själv eller tillsammans med en granne tala med den som stör. Känner du obehag av att kontakta din granne själv, så är du självklart alltid välkommen att anmäla störningen direkt till störningsjouren.

Hjälper det inte med ett vanligt samtal eller om störningarna är akuta så kontakta störningsjouren på telefonnummer 08-540 200 50.

Även om störningen är på kvällen eller natten kan du ringa till störningsjouren på telefon 08-540 200 50 och göra en anmälan. Du kan inte göra en anmälan anonymt men din identitet lämnas inte vidare. Efter anmälan kontaktar störningsjouren dig så att du kan berätta vad som hänt. Störningsjouren kontaktar den störande som uppmanas till rättelse. Om så inte sker görs en bedömning om eventuella vidare åtgärder. Händelsen rapporteras vidare för kännedom till Socialförvaltningen och kan vara en grund vid eventuell rättslig prövning.

Låssmed

Låser du dig ute eller på annat sätt inte kommer in i din lägenhet kontaktar du Armadas låssmed:

BERGA LÅS & LARM AB

Storängsvägen 7 B, Åkersberga

Ring 08-540 25 110Illustration av nycklar
Illustration av nycklar

Skadedjur

SKADEDJUR

Får du problem med skadedjur/insekter kontaktar du:

Anticimex Stockholm Norr

Kundservice skadedjurssanering 075-245 10 00 (knappval via postnummer) och uppger vårt försäkringsbolag Länsförsäkringar (gäller våra bostadshyresgäster).

No more 0771-122 300 (gäller skolor/förskolor - kommunens lokaler).

Parkering

Nu kan våra befintliga hyresgäster söka lediga fordonsplatser digitalt via bostadskön. Välj fordonsplats istället för bostad i hyresobjekt under sökfiltreringen.

Du aktiverar dig för fordonstorget genom att logga in på Mina Sidor. Alla våra hyresgäster har redan ett befintligt konto på Mina Sidor.

Du lägger sedan intresse på den p-plats du är intresserad av samt tackar ja, om du får ett erbjudande. Bogruppen tar då kontakt via e-post eller telefon för att boka in tid för kontraktsskrivning.

P-platserna är endast synliga för dem som bor i det område där p-platserna finns och vi tillämpar normalt "först till kvarn-principen" - då ligger p-platsen publicerad på "Direkt fordon".

I områden där det är stor efterfrågan på parkeringsplatser går vi efter kötid - då ligger p-platsen publicerad på "Torget fordon" .

Parkeringsområdet sköts av:

Euro Park Svenska AB

Tel dagtid: 08-556 306 70

Tel kvällar och helger: 08-540 200 50

Fax: 08-18 77 43

Våra parkeringsbestämmelser kan du läsa om här

Vi använder oss av kakor för att spara dina inställningar och förbättra din upplevelse på vår webbplats

Jag förstår