Armada Fastigheter

Felanmälan/Jouren

Den tekniska förvaltningen sköts av

S-AB

Felanmälan

08 540 200 50

Måndag-fredag: 07:00-16:00

EJ AKUTA ärenden kan du göra en felanmälan via:


eller via mail: felanmalan@s-ab.se (innehållande; namn, fullständig adress, telefonnummer, lägenhetsnummer nr/alt namn på verksamhet)

JOURTELEFON

08 540 200 50 dygnet runt

Efter kl 16:00 och fram till kl 07:00 samt lördag/söndag/helgdag (endast vid akuta ärenden samt störningsjour)

OBS!

S-ABs driftpersonal ringer upp anmälaren mellan klockan 07:00-07:30 nästkommande vardag för att boka in en tid - vid ej svar makuleras ordern och man får göra en ny felanmälan, gäller dock ej vid akuta fel då de återkommer omgående!

Störningar

Alla vill vi ha trygghet och nattro i vår bostad. Oftast handlar det om rent oförstånd och vanligtvis löser sig problemet av ett samtal. Grannen som spelar musik har kanske inte tänkt på hur högt den är på eller att klockan blivit mycket. Störningar är ovanliga, men när de händer har du någonstans att vända dig.

Gör så här när du blir störd:

Försök att själv eller tillsammans med en granne tala med den som stör. Känner du obehag av att kontakta din granne själv, så är du självklart alltid välkommen att anmäla störningen direkt till störningsjouren.

Hjälper det inte med ett vanligt samtal eller om störningarna är akuta så kontakta störningsjouren på telefonnummer 08-540 200 50.

Även om störningen är på kvällen eller natten kan du ringa till störningsjouren på telefon 08-540 200 50 och göra en anmälan. Du kan inte göra en anmälan anonymt men din identitet lämnas inte vidare. Efter anmälan kontaktar störningsjouren dig så att du kan berätta vad som hänt. Störningsjouren kontaktar den störande som uppmanas till rättelse. Om så inte sker görs en bedömning om eventuella vidare åtgärder. Händelsen rapporteras vidare för kännedom till Socialförvaltningen och kan vara en grund vid eventuell rättslig prövning.

Låssmed

Låser du dig ute eller på annat sätt inte kommer in i din lägenhet kontaktar du Armadas låssmed:

BERGA LÅS & LARM AB

Storängsvägen 7 B, Åkersberga

Ring 08-540 25 110

Öppettider: Måndag - fredag 07:00 - 16:00 med lunchstängt 11:00 - 12:00


Illustration av nycklar
Illustration av nycklar

Skadedjur

SKADEDJUR

Får du problem med skadedjur/insekter kontaktar du:

Anticimex Stockholm Norr

Kundservice skadedjurssanering 075-245 10 00 (knappval via postnummer) och uppger att du är boende hos Armada Bostäder AB.

Vi använder oss av kakor för att spara dina inställningar och förbättra din upplevelse på vår webbplats

Jag förstår