Armada Fastigheter

Hyresavisering

Nu går vi över till digitalisering av hyresaviseringen - bättre för dig, bättre för miljön

Att bidra till ett hållbart samhälle är en prioriterad fråga hos oss på Armada Bostäder AB. Vi strävar efter att minska hyresaviseringen via post till våra kunder.

Detta kommer ske successivt från juli 2021 för dig som hyr lägenhet, förråd, garage och p-plats.

Vad innebär detta för dig som hyresgäst?

I och med förändringen kommer vi att skicka en avi per månad. Från och med hyran för augusti kan vi erbjuda avisering till din Internetbank. För att minska utskick av pappersavier kan vi även erbjuda att hyresavi skickas till din mail.

Var hittar du dina hyresaviseringar?

Dina hyresaviseringar hittar du redan idag på Mina Sidor. Under "Mina betalningar" finner du visa avi och kan därifrån få de uppgifter du behöver för att betala din hyra - OCR-nummer, belopp och bankgironummer. Du kan även se Nuvarande saldo.

Aktivera Mina Sidor

Har du glömt ditt lösenord kan du själv enkelt byta ut det. Det gör du genom att trycka på "glömt lösenord", eller välj att logga in med AVI, här skriver du ditt 10-siffriga personnummer som användarnamn och OCR-numret från valfri hyresavi som ditt lösenord. På Mina Sidor håller du din mailadress uppdaterad, vilket är viktigt om du vill få din hyresavi till mailen samt ta del av vår löpande information.

Betala via Internetbank eller Autogiro

Vill du förenkla din vardag och slippa skriva in krångliga OCR-nummer själv? Då rekommenderar vi dig att betala din hyra via Internetbanken, där ser du kopian av hyresavin. Vill du att betalningen ska ske automatiskt, d v s att pengarna dras direkt från ditt konto varje månad utan avisering? Ansök då om Autogiro. Ansökningsblankett finner du på vår hemsida här

För dig som inte har tillgång till internet

Om du inte har mailadress eller inte väljer Internetbank så sker hyresavisering per post som vanligt.

Vid frågor kontakta oss på telefon 08-540 808 00.

Med vänlig hälsning

ARMADA BOSTÄDER AB

Inloggning Mina Sidor
Så här loggar du in om du saknar användarnamn och lösenord

Vi använder oss av kakor för att spara dina inställningar och förbättra din upplevelse på vår webbplats

Jag förstår